You are currently viewing Har du besluttet at du skal være katteejer? Find din nye bedste ven på dyreportal.dk

Har du besluttet at du skal være katteejer? Find din nye bedste ven på dyreportal.dk

Har du forelsket dig i idéen om at få en kat hjem til dig selv, så er der gode muligheder for at finde din nye bedste ven på den store danske handelsplatform dyreportal.dk, for her er der både et godt overblik og også gode værktøjer du kan bruge til at finde netop det du søger.

Katten kan blive ældre end hvad de fleste går rundt og tror

At anskaffe sig et dyr, er ikke bare lige sådan noget man skal gøre blot fordi tanken lige strejfede dig. Der er nemlig tale om levende væsener som du skal tage ansvaret for, får den bedst mulige tilværelse. Mange tænker ikke over det, men når du anskaffer dig f.eks. en kat, så binder du dig faktisk i 10-20 år frem i livet, for så lang tid kan en kat sagtens leve.

Personer der er vokset op i landlige omgivelser, har helt sikkert et andet billede af et liv som katteejer, end personer der altid har boet med indekatte. På landet har en kat i gennemsnit ikke noget der nærmer sig 10 års levetid, fordi der er stor risiko for at katten enten bliver kørt ned eller på anden måde kommer galt afsted, men har man i stedet en indekat der ikke mærker livets hårde strabadser og som bliver skærmet mod den farlige virkelige verden, vil det ikke være utænkeligt med et liv som katteejer i de næste 15-20 år.

Har du allerede gjort dig alle overvejelserne omkring at skulle have en kat, så er det næste step at finde ud af hvor du kan finde din nye bedste ven og her er dyreportal.dk perfekt til at komme videre i teksten.

Næste skridt vil være at sørge for at at der er styr på foder, kattebakke, legetøj og evt. et kradsetræ og en kattehule til når det nye familiemedlem kommer hjem.

Brug værktøj til at komme i mål med din søgen

For nogle betyder farven og racen rigtig meget, mens det for andre slet ikke er det som det handler om, men nærmere den kemi man mærker og ser, når man ser katte for første gang. Hvis du netop havde gjort dig overvejelserne omkring hvad du gerne vil have fundet dig, så er det med dyreportal.dk gjort lettere end noget andet sted for dig, for her vil du nemlig kunne benytte dig af de værktøjer de har lavet til dig, så du hurtigt kan sortere ud i mulighederne, som kan virke mange og uoverskuelige i første omgang.

Når du vil bruge værktøjerne, kan det være i forhold til økonomi eller måske har du brug for at finde din kommende ven i en rimelig afstand til hvor du bor, fordi du ikke har de store muligheder for at transportere jer hjem til dig.

Billedannoncer gør det lettere

Økonomien er meget hurtig at vide om det er noget der skal afgøre valget om hvilken kat man kan kigge efter, for hvis man ikke er ude efter en racekat til flere tusinde kroner, kan man hurtigt på handelsplatformen sortere disse muligheder fra og når nu der findes så mange katte til salg, er det en klar fordel at der er mulighed for at sortere lidt ud.

Med gode billeder til annoncerne er du desuden heldigt stillet, når du benytter idg af dyreportal.dk for kattens blik kan for mange personer være afgørende i forhold til om man skal tage kontakt eller ej.