You are currently viewing Børn elsker huler, dyr og dinosaur legetøj

Børn elsker huler, dyr og dinosaur legetøj

Der er noget trygt og godt i at bygge og lege i huler, og vi har nok alle sammen et eller flere barndomsminder om at bygge huler, fra da vi var børn.

En hule er nemlig et rigtig godt gemmested og et dejligt sted at trække sig tilbage, når man har brug for at være lidt alene.

Det samme gælder også for dyrene. De har også engang imellem brug for at være alene.

Det er ikke sikkert, at katten altid har lyst til at blive løftet op og båret rundt på. Hvis katten har sin egen hule, får den mulighed for at få fred og ro væk fra små barnehænder og hverdagens stress og jag.

Hunden kravler ned i sin kurv, når den trænger til fred og ro – eller under sofaen, hvis den ikke kan få lov til at få fred og ro i kurven. Mangler dine dyr en kattehule eller en kurv til at få fred, kan du finde det, og meget andet, på Canem.dk.

Dinosaur legetøj

Hvis du selv har mindre børn, eller eventuelt har nogle børnebørn, så har du helt sikkert hørt om dinosaur legetøj.

Børn elsker dyr – også legetøjsdyr – og mange børn er vilde med de populære og “farlige” dinoer – både som legetøj, bøger om dinosaur, figurer på tøjet, på sengetøjet og flotte plakater til at pynte på børneværelset.

Til de helt små er en blød dino-bamse sagen at putte med, mens lidt større børn sikkert vil synes, at det er sjovt at køre rundt med en stor fjernstyret dinosaur med lys og lyde –  eller at lægge et stort puslespil.

Giv et æg

Med et dinosaur æg kan dit barn udklække sin egen dinosaur. Det er et sjovt og fantasifuldt stykke legetøj til det nysgerrige og legesyge barn. Ægget fungerer på den måde, at det opløses i vand, og dinosauren vokser sig større og større for hver dag.

Udklædning til fastelavn

Er du på jagt efter et anderledes fastelavnskostume til junior?

Så prøv at klæde den lille ud i et dinosaur kostume, som helt sikkert vil vække begejstring hos de andre deltagere til fastelavnsfesten.

Hvis du har fået lyst til at give en dinosaur gave, så er dinosaur-legetøj.dk det helt rigtige sted at gå på opdagelse. Her finder du et helt univers af dinosaur til forskellige aldersgrupper.

Giv mig en hest mor

Er du i den situation, at dit barn ikke vil nøjes med en legetøjs dinosaur, men plager om at få et rigtigt levende dyr?

Inden du beslutter dig for, om familien skal udvides med enten en hund, hest eller kat, så bør du researche online, hvor du finder en masse nyttig information, som du kan bruge til at træffe din beslutning.

Du bør blandt andet finde beskrivelser af de forskellige katte-, hunde- og hesteracer, tip om renlighedstræning, hvad koster det at have et dyr m.m., ligesom du også finder alt, hvad du skal bruge af udstyr til dit kæledyr. 

Et godt kæledyr til børnefamilien er en kat. Katten kræver nemlig mindre pasning end både en hund og en hest og er samtidig et meget selskabeligt dyr.